tirsdag den 13. marts 2012

man tager....

Dagenes retter
Jeg satte nogle hvide bønner i blød en aften
dagen derpå fik jeg dem kogt
OG
fik lavet en dejlig gryderet...
(ja jeg ved det godt jeg elsker at blande)
med:
Løg, oksefars, bønnerne og fint snittet hvidkål,
krydret med noget salt, chilisauce, oregano og brun farin
Det smagte jo rigtig godt

Der var så en del rester og de sku jo bruges

(så var det igen jeg havde set "river cottage" på dr2)
man kunne jo lave en lagsagne hvor pladerne er
hmm hvordan hulen staver man til
aubergine (det er tjekket og fundet i orden)
Jeg tog så og skar auberginen i skiver
stegte dem på panden og tog dem af
(som set på tv)
Jag fandt mit ildfaste lagsagnefad og
tog et lag stegt aubergine,
rester fra igår,
fedtfattig ost i skiver,
aubergine,
rester fra igår,
aubergine,
mozarella ost i skiver,
og sluttede af med bacon
Det røg i ovnen i 40 minutter til baconet var sprødt og osten smeltet

bare roligt det er ikke brændt på
det sorte er aubergine
Det smagte rigtig rigtig godt kan jeg hilse at sige
__________________________________________

Psst har du set min første DIY

3 kommentarer:

Lis sagde ...

Det ser lækkert ud, og Ja jeg har set dine fine kyllinger og har også læst opskriften, det ser fint ud.

Kh. Lis

laj sagde ...

tak skal du ha
Ja jeg har en vane med at blande mad sammen og tit smager det rigtig godt -men- man kan sjældent lave det samme to gange fnis

Ja jeg er da lidt stolt af mine små pipper

ullaskovjensen sagde ...

Det ser da lækkert ud... nam nam!